Over ons

VochtbestrijdingMaastricht.nl is specialist in het oplossen van vochtproblemen in huis. Met behulp van onze methodes behoort uw vochtprobleem snel tot de verleden tijd.

VochtbestrijdingMaastricht.nl heeft diverse methodes ontwikkeld om vochtoverlast in woningen structureel op te lossen.

Voor al uw vochtproblemen, klein of groot, biedt VochtbestrijdingMaastricht.nl een oplossing op maat. Een oplossing die zich onderscheidt door inventiviteit, professionele aanpak, eenvoud en met nadruk op kwaliteit, gezondheid en milieuzorg.

Een team van ervaren medewerkers staat klaar om uw vochtprobleem snel en vakkundig te verhelpen.

Altijd een passende oplossing

Vochtbestrijding Maastricht is specialist in Zuid-Limburg voor het oplossen van vochtproblemen in huis. Met de hulp van Vochtbestrijding Maastricht behoort uw vochtprobleem snel tot de verleden tijd.

Vochtbestrijding Maastricht kent de lokale vochtproblemen en heeft bijna altijd een passende oplossing.

Ons motto

Iedereen verdient een droog  en behaaglijk huis

Geen loze belofte

Bij Vochtbestrijding Maastricht doen we uitgebreid onderzoek naar de oorzaken van de vochtproblemen. Hierdoor kunnen wij een advies op maat geven waardoor resultaat gegarandeerd is.

Professionele medewerkers

Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring in de vochtbestrijding. Doordat ze alle soorten vochtproblemen hebben meegemaakt bent u verzekerd van professioneel advies.

Innovatieve oplossingen

Vochtbestrijding Maastricht maakt gebruik van de meest innovatieve methodes om uw woning van vochtproblemen te verlossen. Hierdoor hebben we vaak de juiste (combinatie van) oplossingen voor uw specifieke vochtprobleem.

Regionaal dealer CAREBRICK® Systeem